• L’Associació de Càmpings organitza un concurs en què l’autor de la fotografia que rebi més vots (en forma de m’agrada) guanyarà una estada al Càmping Stel.
 campings tarragona  intagram
#campingstarragona és el hashtag per penjar les imatges a Instagram
Tarragona, 03 d’agost.Càmpings de Tarragona organitza a partir d’avui un concurs de fotografia a xarxes socials per fer que els seus seguidors i clients comparteixin les seves experiències estiuenques. Així, entre avui i fins el 3 de setembre, invitarà als seus clients a publicar a Instagram les millors fotografies de les seves vacances en qualsevol dels 55 càmpings de la província de Tarragona que formen part de l’Associació. Per participar, caldrà fer-se seguidor del perfil @CampingsTarragona a Instagram i publicar les imatges amb l’etiqueta #CampingsTarragona.El guanyador del concurs serà l’autor amb la fotografia més votada a l’àlbum #CampingsTarragona que es crearà a la pàgina de Facebook de l’Associació de Càmpings i a la qual s’afegiran les fotografies d’Instagram etiquetades amb el hashtag corresponent. L’autor de la fotografia que rebi més vots (en forma de m’agrada) guanyarà una estada al Càmping Stel, situat a Roda de Barà.

Aquesta iniciativa, que busca promocionar Tarragona com a destí campista europeu únic a Europa i els càmpings com a opció d’allotjament també única, es vincula amb la nova campanya de promoció que l’Associació de Càmpings i Terres de l’Ebre va presentar el passar més d’abril. Sota l’eslogan Unique Mediterranean Camping Destination la campanya promocional té per objectiu emfatitzar que la província de Tarragona és una zona de vacances i lleure única al sud d’Europa per diverses raons: única pel seu clima i per l’agradable temperatura del mar, única per la seva natura i llegat cultural, única per la seva gastronomia i els seus vins i única per les seves possibilitats d’oci. I la combinació de tots aquest elements fan que Tarragona ofereixi una combinació única al mediterrani per gaudir d’unes vacances per tot tipus de públic