campings de tarragona
 campings de Tarragona
Activitats en família i aquàtiques que es poden practicar a Càmpings de Tarragona.
 

Tarragona, 19 d’agost de 2015.- Gaudir d’un entorn ideal per a famílies en contacte amb la natura és una de les raons per les que moltes persones escullen passar les seves vacances en un càmping. El sol, la platja i una naturalesa única és el motiu pel qual persones busquen gaudir de la seva experiència campista a Tarragona. Per gaudir, encara més si és possible, de les vacances en aquests establiments l’Associació de Càmpings de Tarragona proposa un seguit de consells i bones pràctiques:

1. Planifica i prepara el teu viatge.
La província de Tarragona ofereix una gran varietat d’opcions d’oci i cultura accessibles als clients dels càmpings que poden així complementar uns dies de descans únics. Per no perdre ni una d’aquestes opcions, es recomana familiaritzar prèviament amb la zona, aconseguir mapes, descarregar aplicacions en els teus dispositius mòbils, i visitar fòrums a Internet.

2. Emporta’t el banyador.
Una zona única com Tarragona té moltes hores de sol i calor, i, com no, moltes opcions per refrescar-se: piscines, piscines amb tobogans, en alguns casos autèntics parcs aquàtics, activitats com el aquagyim o el seagym -la versió mar del aquagym- , o jocs aquàtics per als més petits, són només algunes de les opcions que el turista trobarà en gran part dels 55 càmpings de l’Associació. També hi ha, lògicament, molts quilòmetres de platges i rius.

3. Fes lloc a les sabatilles esportives.
Calçat còmode, cantimplores i bastons per caminar han de formar part de la maleta del viatger que vagi a Tarragona. Entre el paisatge i el blau del mar Mediterrani, converteixen aquesta zona en el lloc ideal per fer senderisme i gaudir dels camins de ronda, una excusa per descobrir les platges, cales i penya-segats que té tota la costa de Tarragona. I és que més enllà de l’aigua, la província té una àmplia part muntanyenca en la qual es pot realitzar senderisme a la propera Serra de Prades o al Massís del Montsant.

4. Prepara la teva càmera.
Fotos, moltes fotos, són les que prendràs en els paisatges tarragonins. I més des que a principis d’agost Càmpings de Tarragona llancés el seu concurs a Instagram que convida els visitants a compartir el seu estiu. L’autor de les fotos amb més Likes guanyarà una estada al Càmping Stel.

5. Coneix gent.
Sigui allotjant-se en botigues o bungalous, les vacances en els Càmpings faciliten les relacions socials amb els veïns, cosa poc comuna en un altre tipus d’allotjaments. És per això que els estius en els càmpings tarragonins no només aporten experiències sinó amistats per a tota la vida.

6. Posa’t crema solar.
La província de Tarragona és una zona privilegiada pel seu agradable clima: té una temperatura estable que oscil·la entre els 14º a l’hivern i entre els 21º i 29º a l’estiu. La varietat en l’orografia de la zona fa, a més, que la climatologia entre el litoral i la muntanya pugui variar entre 2n i 4t.

7. Gaudeix de les festes de la zona.
L’agost és el mes de les festes patronals i Tarragona no és una excepció. Els pobles de la província celebren els seus dies més importants amb tot tipus de festes tant de dia com de nit.

8. Relaxa’t tu, gaudeix el teu fill.
Els Càmpings de Tarragona s’han consolidat com una destinació familiar únic perquè ofereixen un entorn segur i còmode que permet el relax i gaudi per a grans i majors gràcies a una infinitat d’activitats tant dins dels propis establiments com en l’entorn.

9. Oblida la dieta.
A Tarragona es pot menjar molt i bé. A primera línia de mar o envoltats per la frondosa vegetació de la zona muntanyosa, es pot gaudir de plats típics com l’arròs negre o Arrossejat (arròs torrat amb brou de peix), el Pataco (un guisat de tonyina i patates), la patata de Prades i els calçots, per esmentar només alguns dels plats més apreciats pels visitants. La zona no només destaca pels seus plats, sinó també per la seva oferta enològica. I és que Tarragona també compta amb les seves pròpies Denominacions d’Origen; la DOQ Priorat, la DO Montsant, la DO Conca de Barberà, DO Tarragona o la DO Terra Alta són algunes d’elles.

10. Reserva ja!
Tarragona és una zona única al sud d’Europa i els seus Càmpings representen una opció d’allotjament sense comparació que cada any atrauen més visitants. És per això que és recomanable reservar el seu espai en les properes vacances.