• Els Càmpings de Tarragona ofereixen tot tipus d’activitats aquàtiques per suportar les altes temperatures i gaudir de l’estiu des de l’aigua.
 rafting tarragona
 campings tarragona
Tarragona, 16 de juliol de 2015.– Amb més de 80 quilòmetres de litoral la zona de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre és coneguda per les seves magnifiques platges, que ofereixen l’antídot perfecte per a superar l’onada de calor que està vivint el país. No existeix una millor alternativa per a refrescar-se que practicar alguna de les activitats aquàtiques per a tots els públics que ofereixen molts dels Càmpings de Tarragona. Piscines, piscines amb tobogans, en alguns casos autèntics parcs aquàtics, activitats com aquagym o seagym, la versió mar de l’aquagym, o jocs aquàtics per als més petits, son tan sols algunes de les opcions que trobarà el turista en els 55 càmpings de l’Associació.

Així mateix, la zona de Tarragona és privilegiada per les seves platges i la varietat d’activitats a realitzar-hi allà.

Un dels esports de moda dels últims anys és el paddle surf. Aquesta modalitat de surf, que consisteix en lliscar per l’aigua de peu sobre una taula i amb l’ajuda d’un rem per propulsar-se, aporta tots els beneficis de l’activitat física així com la millora de l’equilibri i la reconnexió amb la natura. Aquest refrescant esport es pot practicar en multitud de platges de la costa tarragonina com Cambrils, Miami platja, Mont-roig, Salou, l’Ametlla de Mar o la badia dels Alfacs, un dels llocs més singulars del Delta de l’Ebre.

El kayaking, que es practica muntat en una piragua i impulsant l’embarcació amb un rem, és una altra de les activitats aquàtiques per excel·lència. És, a més a més, una immillorable manera de descobrir els racons de la Costa Daurada i el riu Ebre als quals només s’hi té accés via mar, com les coves submarines o altres llocs també fascinants. També es pot llogar un kayak a l’embassament de Siurana després de visitar el poble que li dóna nom, una de les localitats més boniques de Catalunya.

Un altre pal·liatiu pel calor és el snorkelling. Els fanàtics del fons marí de la costa de Tarragona conviden a practicar aquesta modalitat de busseig. Els aficionats al mar trobaran el seu tresor a la Costa Daurada. Es recomana les cristal·lines aigües de Platja de la Llosa a Cambrils o Coma-ruga.
També, els bussejadors més experimentats poden submergir-se per veure el Cavour, el transatlàntic que es va enfonsar a pocs quilòmetres de la costa de l’Ametlla de Mar.
I per qui vagi amb nens hi trobarà diverses activitats aquàtiques perfectes per ells. Per exemple, sortir a navegar amb patinet d’aigua. És possible llogar-los en moltes platges del litoral tarragoní. Una altra opció per contrarestar el calor és Costa Caribe Aquatik Park, el parc aquàtic de Port Aventura.

La passada primavera Càmpings de Tarragona va llançar la seva nova campanya ‘Unique Mediterranean Camping Destination’, que té per objectiu emfatitzar que la província de Tarragona és una zona de vacances i oci única al sud d’Europa per varies raons: única pel seu clima y la seva agradable temperatura de mar, única per la seva natura i el se llegat cultural, única per la seva gastronomia i els seus vins i única per les seves possibilitats d’oci. I la combinació de tots aquests elements fan que Tarragona ofereixi una combinació única al Mediterrani per gaudir de les vacances.