Playa Montroig Camping segueix sent un dels millors càmpings de Europa

L’establiment tarragoní manté, d'aquesta manera, la distinció de ser un dels millors càmpings del continent europeu.

¿Eres un medio de comunicación y quieres estar al día de las últimas novedades?

Montroig del Camp, 23 de gener del 2023 – Playa Montroig Camping Resort ha revalidat, un any més, els premis Superplatz i Top Camping que reconeixen els establiments campistes més prestigiosos del sector. Aquests guardons internacionals són atorgats per l’ADAC alemanya i l’ANWB neerlandesa, les associacions europees amb més pes al sector dels càmpings. L’establiment de Mont-roig del Camp manté així la seva posició de ser un dels càmpings més premiats del continent i una referència.

Els premis Superplatz ADAC valoren càmpings de tot Europa i els atorguen una qualificació per estrelles. Playa Montroig Camping Resort ha estat reconegut amb la categoria de cinc estrelles -el màxim que es pot aconseguir- de manera ininterrompuda des de la creació d’aquesta distinció el 1993. És a dir, durant la meitat de la seva existència ha estat reconegut amb la màxima excel·lència d’ADAC. A més, l’any 2018 va rebre un premi que cap altre càmping a Espanya ha guanyat, només 8 càmpings europeus més, per mantenir-se 25 anys amb aquesta distinció màxima de 5 estrelles.

Per la seva banda, els Top Camping ANWB són un reconeixement de caràcter anual a la qualitat, l’accessibilitat i el servei dels càmpings. El càmping tarragoní ha estat reconegut des de la primera edició i aquest any no ha faltat a la seva cita i ha revalidat també el reconeixement de l’associació neerlandesa.

Playa Montroig Camping Resort gaudeix d´unes instal·lacions de la més alta qualitat. Amb un total de 35 hectàrees d’extensió, el càmping compta amb un bell entorn enjardinat on ‘conviuen’ les quatre piscines de la Garden Pool (amb tobogans i una d’elles, climatitzada), la Splash Pool, el resort aquàtic per a càmpings més gran d’Europa, 1 quilòmetre de platja, 12 establiments de restauració, un escenari per a animacions i espectacles, i un centre esportiu amb tres camps de futbol, ​​entre d’altres disciplines. Unes instal·lacions prodigioses a les quals se sumen un tracte proper i l’experiència d’un establiment que ja completa més de sis dècades de recorregut. Tanmateix, la seva ubicació a la Costa Daurada completa la combinació ideal per gaudir d’una experiència especial.

El director de Playa Montroig Camping Resort, Alejandro Giménez, declara que “estem molt contents per haver aconseguit revalidar aquests premis destacats, els més importants del nostre sector. Nosaltres treballem temporada rere temporada per millorar els nostres estàndards i poder oferir als nostres clients unes instal·lacions, un gran tracte i un servei d’excel·lència. És la nostra filosofia: treballar per continuar sent un establiment de qualitat i diferencial i que aquests premis ho reconeguin, significa molt per a nosaltres i ens impulsa a seguir millorant”.

Usamos cookies para el correcto funcionamiento de la web. Al seguir navegando, estás aceptando el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos.